casa de expeditii pitesti pam logistic

Casa de expeditii Pam Logistic

Departamentul nostru de expeditii iti ofera servicii de intermediere pentru cel mai folosit mod de transport, cel rutier. Un transport rutier international de marfa implica un volum mai mare de operatiuni complexe, care necesita un timp de reactie rapid, tinand cont de faptul ca anumite informatii se schimba in timp real.

O cotatie de transport este influentata de mai multi parametri, printre care: greutate, distanta, volum, disponibilitatea camioanelor, care este cererea si oferta din piata. Insa echipa Pam Logistic utilizeaza procedee si sisteme de lucru ce sunt constant actualizate si adaptate pietii, astfel incat reusim sa ne atingem obiectul, anume sa iti oferim o solutie rapida, eficienta si personalizata nevoii tale.


casa de expeditii pam logistic

Casa de expeditii

Pam Logistic

Ne-am format si construit departamentul de expeditii in urma anilor de experienta. Ce iti oferim?

  • Solutii rapide & eficiente
  • Tarife competitive
  • 100% suport
parc auto masini pam service

Parc auto propriu

Pam Service

Transporturi rutiere de marfuri, adaptate nevoilor tale!

  • Parc propriu de masini cu asigurare CMR / GLOBALA de 1.5 milioane de euro.
  • 20 de camioane cu prelata
  • Megatrailere

De ce sa ne alegi?

Experienta acumulata in cei peste 12 ani de acitivitate ne recomanda si ne propulseaza in topul liderilor din piata, dar si in alegerile clientilor nostri. Ne-am remarcat prin profesionalism si capacitatea rapida de a oferi solutii eficiente, alese in functie de specificul transportului.
Echipa Pam Logistic este tanara si dinamica, iar pentru fiecare problema reuseste sa gaseasca o solutie astfel incat sa obtina satisfactia si multumirea partenerilor. Ne adaptam cerintelor pietii dar si a bugetului alocat de fiecare client.
Investim constant in parcul nostru auto si in mod special, in dezvoltarea departamentului nostru de expeditii. Valorile pe care ne bazam activitatea sunt respectul, increderea si profesionalismul, toate coordonate de un sistem de management performant.

SOLICITA OFERTA

Ne poti transmite rapid cererea ta utilizand formularul de contact, si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

phone