Compania noastra

Activam in domeniul transporturilor inca din anul 2010, iar de-a lungul timpului am conturat un obiectiv in a contribui in permanenta la succesul afacerii tale, indiferent de domeniul de activitate. Experienta noastra in domeniul transportului de marfa este de necontestat, fie ca vorbim de calitatea serviciilor pe care le oferim sau de logistica bine pusa la punct.

Pam Logistic va ofera oportunitatea de a va eficientiza costurile operatiunilor de deplasare, organizare si aprovizionare. De ce totusi o casa de expeditii? Am ajuns la concluzia ca aceasta este modalitatea cea mai eficienta de a gestiona cererea si oferta pe piata a transporturilor de marfuri, creand o legatura intre expeditor si transportator, in functie de solicitari.

Intr-o lume in care viteza si rapiditatea cu care se intampla totul, conteaza foarte mult, Pam Logistic vine in intampinarea ta cu aceste servicii de intermediere intre transportator si comercianti, totul impachetat cu 3 caractestici esentiale : punctualitate, seriozitate si tarife competitive.

misiune casa de expeditii pam logistic

Misiunea noastra

Ne dorim ca impreuna sa obtinem succesul afacerii tale. Echipa Pam Logistic, competenta, flexibila si dinamica, in permanenta in contact cu partenerii sai.
viziune casa de expeditii pam logistic

Viziunea noastra

Pam Logistic isi propune sa devina lider de piata national, de aceea investim constant in parcul auto propriu de masini dar si in dezvoltarea de solutii logistice destinate unor domenii variate.
valori casa de expeditii pam logistic

Valorile Pam Logistic

Ne ghidam intreaga activitate pe 3 caracteristici esentiale in acest domeniu : siguranta, incredere si profesionalism. Suntem bucurosi sa constatam ca experienta acumulata ne propulseaza in topul alegerilor voastre.

Beneficiile colaborarii cu Pam Logistic

eficienta casa de expeditii pam logistic

Solutii rapide si eficiente

Suntem pregatiti sa raspundem cerintelor tale, indiferent de gradul de complexitate.

Monitorizare 24/7

Urmarim transportul inca de la preluare pana la livrare, fiind astfel pregatiti sa preintampinam situatiile mai dificile.

profesionalism casa de expeditii pam logistic

Profesionalism

Tratam fiecare situatie cu seriozitate si respect, si urmarim indeplinirea obiectivelor pe care le stabilim de comun acord.

tarife casa de expeditii pam logistic

Tarife competitive

Suntem constienti de importanta preturilor pentru acest tip de serviciu, de aceea iti asiguram transparenta 100% si tarife competitive in piata.

siguranta casa de expeditii pam logistic

Siguranta

O regula esentiala in domeniul nostru de activitate. Suntem constienti de importanta acestuia, de aceea acest risc este acoperit.

SOLICITA OFERTA

Ne poti transmite rapid cererea ta utilizand formularul de contact, si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

phone